Interessemedlem
Billetter

Kunne du have lyst til at være interessemedlem af MAS??

MAS, Midtfyns Amatør Scene, fejrer her i 2015 sit 50 –års jubilæum, som et meget etableret, aktivt og engageret amatørteater.

Et dejligt teater med liv og glade dage, spændende dramaer og komedier for voksne, musikforestillinger og sprudlende familie- og børneforestillinger m.m. I øjeblikket er ca. 90 børn/unge/voksne/ældre aktive i en spændende forening, hvor der hvert år sker nye og interessante ting.

Enhver kan komme ind i foreningen og ”lege med” og i et spændende fællesskab udvikle sig som skuespiller, tekniker (lys, lyd, scenografi) eller sy kostumer, instruere, synge og danse osv, men så skal man jo være aktivt medlem.

Går din interesse mere i retning af at komme og opleve teatret, som tilskuer – og har du lyst til at støtte op om et teater og en forening, som skaber teaterkultur i det midtfynske, så har du bestemt gode muligheder.

Man kan som interessemedlem støtte foreningen, bakke op om teateraktiviteterne og samtidig modtage foreningens publikationer, bl. a. de 5 årlige udgaver af bladet InfoMASion via mails eller i paprformat og teatrets sæsonprogram. Desuden inviteres du gratis i teatret til to af sæsonens forestillinger. Du kan vælge en forestillilling på Store Scene i Ryslinge Forsamlingshus, og/eller på intimscenen MASken Gråbjergvej 6 i Ryslinge.

I sæson 2015–16 har vi f. eks. 5 produktioner på programmet, ca. 30 forestillinger i alt. Til øvrige forestillinger og evt. gæstespil får du 10 kroners rabat på billetprisen.

I 2015 varierer billetpriserne fra 50 kr til børneforestillingen til 75 kr for de store forestillinger.

Se mere i de distribuerede sæsonprogrammer eller på vores hjemmeside: www. mas-scenen.dk.

Vi ønsker os en stor og fornøjet skare af interessemedlemmer i alle aldre, såvel enkelte som par - alle med interesse i at støtte og opleve teaterkulturen på Midtfyn, såvel private som forretningsfolk, ansatte i firmaer, personalegrupper m.m.

Interessemedlemsskabet er personligt med navn(e) og det koster pr. sæson 150,- kr for ét medlemsskab og 200,- kr for par.

På gensyn hér og dér!

De bedste hilsner fra Midtfyns Amatør Scene