Velkommen til sæson 2018/2019
Billetter

Hjertelig velkommen kære Publikum

Vi glæder os virkelig meget til denne sæson på vores teater MAS, Midtfyns Amatør Scene.Der sker nemlig flere ting, som for vores teater er ganske nyt. Basis er dog fortsat vore to dejlige scener: den lille intime scene, MASken, på Gråbjergvej 6 i Ryslinge og den Store Scene i Ryslinge Forsamlingshus.

Vi har for længst påbegyndt prøverne på de 5 produktioner med i alt 30 - 35 forestillinger henover sæsonen.

Vi starter med en lidt anderledes forestilling på MASken i oktober. Forestillingen består af 6 – 7 Short Play, en ”ny” teatergenre (det enkelte stykke har en maksimum spilletid på 15 minutter), og vi spiller i øvrigt disse forestillinger som en slags optakt til DATS's (Landsforeningen Dansk Amatør Teater og Scenekunst) short play-festival og 70-års jubilæum, som fejres i Ryslinge Forsamlingshus den 27 - 28. oktober 2018.

I november følger vores store opsætning af den kendte og populære musical Ronja Røverdatter af Astrid Lindgren med musik af Sebastian. Den spilles på den store scene i Forsamlingshuset – en vaskeægte familieforestilling.

I december opføres børneforestillinger på MASken i samarbejde med teaterlinien på Ryslinge Efterskole. Det handler om nyskrevne magiske historier, som de unge selv har skabt: Forundringens Glæde, kalder de den.

Efter nytår har vi ur-premiere på en nyskrevet komedie af Runa Kähler. Hun har skrevet den specielt til vores teater, og den hedder Når der går ild i gamle lysthuse. Den spilles i januar på MASken.

Sæsonens sidste store forestilling opbygges i samarbejde med andre foreninger, musikere og teaterfolk. Vores egen Allan Thomsen har skrevet en musical med musikken fra den legendariske Beatles LP ”Sgt. Peppers Lonely Heart Club Band”. Forestillingen foregår i et cirkusmiljø og hedder Salt & Pebers Ensomme Hjerters Trup. Planen er at opføre den på Fabers Fabrikker i Ryslinge i begyndelsen af maj 2019.

Vi ønsker jer alle, børn, unge voksne, familier og I noget ældre, et varmt velkommen til et repertoire, der rummer stor alsidighed og et væld af spændende oplevelser.

Hjertelig hilsen MAS