Velkommen til sæson 2017/2018
Billetter
Farvede grafiske elementer

Kære Publikum

Vi byder jer alle et hjerteligt velkommen til teatersæsonen 2017-2018.

Vi har tre særdeles forskellige forestillinger på programmet, som alle tre hører til i den lune og muntre afdeling. De rummer alle humoren og det komiske, men også det underfundige og
tankevækkende.

I efteråret 2017 er der desværre ingen familieforestilling på Store Scene i Forsamlingshuset. Den planlagte store musical om Mowgli fra Junglebogen krævede en større skuespillerstab, end vi aktuelt kunne mestre. MAS har reelt brug for flere teaterinteresserede unge og voksne, ja især de 15-20-50 årige! Bare kom og vær med! I vil blive mødt med mange smil og meget åbne arme!

Til gengæld lægger vi ud med en mindre familieforestilling for de yngste børn oppe på vores intimscene MASken: Nisserne i pakhuset rummer alt det, der kan inspirere børnene - og deres voksne venner - op mod jul. ”Sjove” nisser, ”frække” børn og ”vrantne” voksne, hygge og den rette spænding. Det sker i slutningen af november og først i december.

I januar og februar indtager en stribe herlige og elegante skuespillerinder (og nogle få mænd) den Store Scene i Forsamlingshuset. Komedien Sidste akt er en klassiker, der foregår i England i 1960erne.

I marts spiller vi et helt moderne stykke af Lærke Sanderhoff: Lev menneske. Den ganske særlige premiere finder imidlertid sted hos teatervennerne på Ryslinge Høj- og Efterskole i starten af marts. Herefter spilles forestillingen på MASken. En livskomedie, med megen lune og menneskelig og underfundig stemning.

Vi ønsker jer alle varmt velkommen på vore to scener og håber at kunne give jer nogle dejlige oplevelser!

Hilsen MAS