Lev menneske
Billetter
Lyserøde grafiske elementer

Af Lærke Sanderhoff
Musik: Søren Siegumfeldt
Instruktion: Allan Thomsen

Det uendeligt store i det uendeligt små. Dramatikeren Lærke Sanderhoff stiller fem små, grå hverdagsmennesker ind i rampelyset med så stor en portion genkendelighed, solidaritet og kærlighed, at vi som publikum ikke kan andet end føle med, og smile ad, figurerne - og klukke med, ad os selv.

De fem figurer, der alle lider af en gnavende hudsult, nærer vores medfølelse, når vi møder dem i pinagtige hverdagssituationer, hvor de er fremmede for hinanden, og hvor kommunikationen er på laveste blus. - Vi genkender tragi-komikken fra os selv. Som publikum er vi hensat til at ane og fornemme alt det store og livsvigtige i tilværelsen bag de enkle, banale replikker og reaktioner i de meningsløse miniature-liv, der udfoldes for os i et tempo, der ind imellem går næsten helt i stå. De store, livsbekræftende og meningsfulde pointer ligger i det usagte, det tilbageholdte, i sprækkerne mellem ordene.

Vi forlader vore fem stille eksistenser med håb om kærlighed og livsduelighed både til dem og til os selv, og vi føler uvilkårligt, at stykkets titel er en opfordring, et opråb, til os alle.

Lev menneske spilles på MASken, Gråbjergvej 6, 5856 Ryslinge

Premiere: lørdag 03. marts kl. 15.00 - Premieren, der spilles i Ryslinge Høj- og Efterskoles teatersal lørdag den 3. marts kl. 15.00, er en særlig begivenhed, hvor ”Lev menneske” udkommer på Teaterforlaget DRAMA, og hvor DATS fejrer sit 70-års jubilæum. Forestillingen efterfølges af en teaterdialog mellem publikum og forfatter, medvirkende og instruktør. Begivenheden afsluttes med en reception.

Øvrige forestillinger spilles på MASken
Forestilling onsdag 07. marts kl. 19.30
Forestilling lørdag 10. marts kl. 15.00
Forestilling onsdag 14. marts kl. 19.30 AFLYST
Forestilling lørdag 17. marts kl. 15.00
Forestilling søndag 18. marts kl. 15.00

Billetpris 90 kr. max 30 tilskuere.
Køb af hel forestilling 2500 kr.
Kulturpris for børn/unge/studerende: 70 kr.