Aktivitetskalender
Billetter

Begivenhedskalender

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Search
Søg
Download som iCal-fil
Mowgli - Junglebogen
Søndag, 24. November 2019, 15:00

Mowgli hjside

Eventyrmusical af Rudyard Kipling
Tekst og musik af Jens E. Hansen & Jacob Kragh
Instruktion Erik Skøtt

Tigeren Shere Kahn med de lysende øjne har dræbt Mowglis familie, og ulvene finder ham efterladt i junglen. Mowgli opdrages af ulvene efter junglens lov. Ulvene er hans familie. Han møder de uforglemmelige dyr: Bagheera, den sorte panter - Baloo, den joviale og hyggelige bjørn - slangen Kaa med det hypnotiske blik, og aberne, der har gang i hvad som helst... og så selvfølgelig den evige fjende Shere Kahn og hans følgesvend, hyænen Tabaqui.

Mowgli er dog et menneske, og han bliver nødt til at finde sin egen art, og i anden akt kommer han til menneske-landsbyen, hvor han møder pigen Shakti og hendes familie.
Kan han mon få lov at leve i menneskelandsbyen? Hvad siger jægeren og medicinmanden? Hvordan skal den dramatiske kamp med Shere Kahn mon ende???

Hansen & Kragh har skrevet og komponeret denne spændende og også morsomme musical. Der er masser af god musik, gode sange og spændende figurer.

Musikstilen kender vi faktisk godt, da vi tidligere har opført andre Hansen & Kragh-musicals: ”Pinocchio”, ”Peter Pan” og ”Alice i Eventyrland”.

Vi glæder os til at tage publikum med ind i junglen, hvor mange af figurerne bærer spændende halvmasker og kostumer inspireret af det indiske univers . 35 børne-, unge- og voksenskuespillere befolker scenen.

Sted Store Stene - Gråbjergvej 16 - Ryslinge