Forside
Billetter
Billede fra forestillingen Salt og Pebers ensomme hjerters trup

Kære Publikum - så gik sæson 2018/2019

Vi glæder os allerede til den nye sæson 2019/2020 og er ved at lægge sidste på programmet.

Der skete meget nyt og stort i den forgangne sæson, som for vores teater er ganske nyt. Basis er dog fortsat vore to dejlige scener: den lille intime scene, MASken, på Gråbjergvej 6 i Ryslinge og den Store Scene i Ryslinge Forsamlingshus.

Vi startede med en lidt anderledes forestilling på MASken i oktober. Forestillingen bestod af 7 Short Play, en ”ny” teatergenre (det enkelte stykke har en maksimum spilletid på 15 minutter), og vi spillede i øvrigt disse forestillinger som en slags optakt til DATS's (Landsforeningen Dansk Amatør Teater og Scenekunst) short play-festival og 70-års jubilæum, som fejredes i Ryslinge Forsamlingshus den 27 - 28. oktober 2018.

I november fulgte vores store opsætning af den kendte og populære musical Ronja Røverdatter af Astrid Lindgren med musik af Sebastian. En vaskeægte familieforestilling.

I december opførtes børneforestillinger på MASken i samarbejde med teaterlinien på Ryslinge Efterskole. Det handler om nyskrevne magiske historier, som de unge selv har skabt: Forundringens Glæde, kaldte de den.

Efter nytår havde vi ur-premiere på en nyskrevet komedie af Runa Kähler. Hun har skrevet den specielt til vores teater, og den hedder Når der går ild i gamle lysthuse. Den spillede vi i januar på MASken.

Sæsonens sidste store forestilling opbygges i samarbejde med andre foreninger, musikere og teaterfolk. Vores egen Allan Thomsen har skrevet en musical med musikken fra den legendariske Beatles LP ”Sgt. Peppers Lonely Heart Club Band”. Forestillingen foregår i et cirkusmiljø og hedder Salt & Pebers Ensomme Hjerters Trup. For at få plads til de store armbevægelser foregik forestillingen i Fabers Fabrikker i Ryslinge i maj 2019.

På gensyn til sæson 2019/2020

Hjertelig hilsen MAS